Het vernieuwingsprogramma van het jachtassortiment bij Sessa Marine gaat continu verder en na de re-styling van onder meer de C38 en de C44 was nu de populaire C48 aan de beurt.

Absoluut eigentijds is de C48 met haar nieuwe en grote ramen in de romp waardoor de looks van het jacht nóg aantrekkelijker is. Het eerste exemplaar zag deze week voor het eerst de Italiaanse zon. 

De cockpit van de C48 is ook aantrekkelijk vanwege een groot elektrisch bediende hardtop die met een druk op een knop voor een perfect “open boot” gevoel zorgt. Het grote hydraulisch bediende zwemplatform maakt het niet alleen mogelijk om het water speelgoed of de jetski eenvoudig te lanceren, maar dient tevens als uw eigen privé strand! De garage biedt plaats aan een tender van 2,85 meter.

De interieurstyling is gedaan volgens de leidende trends voor de jachten van vandaag. Het meubilair is absoluut modern te noemen, strak maar mede door het gebruik van de mooie materialen erg comfortabel, in een typische mediterrane stijl.

Qua aandrijving biedt de C48 de meest ideale optie: Volvo IPS600 of IPS650. Sessa marine was een van de eerste werven die de revolutionaire Volvo IPS aandrijvingen in serie ging installeren.

Het resultaat? Een modern jacht dat een unieke sportieve elegantie uitstraalt.