Het onstoppelijke momentum van de Azimut Magellano collectie:

DE NIEUWE MAGELLANO 66

Met het recente debuut van de Azimut Magellano 25METRI, gevolgd door de aankondiging van de komst van de Magellano 30METRI, geniet de Magellano-collectie van een verlengd moment in de schijnwerpers. Ze zeggen dat goede dingen in drieën komen, en inderdaad; ook de immer populaire Magellano 66 is compleet herzien en nu in productie.

Net als zijn grotere broers en zussen slaagt de nieuwe Magellano 66 erin tijdloosheid te combineren met modern design en behoort zij tot de “Carbon Tech generation”, maar wat maakt deze Navetta nou zo bijzonder? Als we slechts één element zouden moeten kiezen, zou dat zeker de layout van het interieur zijn, die dankzij de royale afmetingen van het jacht een buitengewoon niveau van comfort en veelzijdigheid biedt.

Optioneel is de Navetta uitvoering: voor eigenaren die crew- en gastruimtes duidelijk willen afbakenen. Een glazen schuifdeur scheidt het de stuurstand en de luxe uitgeruste galley van de salon, terwijl de toegang naar de eigenaar hut en de gastenverblijven via een gedecentraliseerde trap is, waardoor totale onafhankelijkheid en privacy wordt gegarandeerd.

Op het benedendek bevindt zich naast de magnifieke eigenaars suite, de gastvrije VIP cabin en een ruime gastenhut, een vierde hut die kan worden ingericht als opslagruimte, bureau of als extra cabin met stapelbedden.

Buiten is er ook geen gebrek aan ruimte, en er is geen beter voorbeeld hiervan dan de indrukwekkend grote flybridge, met aan de achterzijde een lounge met de optionele American bar met twee design barkrukken.

Veelzijdigheid komt weer naar voren met de cockpit, waar de tafel kan worden omgevormd tot een ruime lounge area waar de eigenaar en gasten zich kunnen uitstrekken in de schaduw, met uitzicht over het water.

De Dual Mode hull van de tweede generatie zorgt voor soepel cruisen, zelfs op een onstuimige zee, en uitstekende stabiele vaareigenschappen, of je nu in de waterverplaatsingsmodus bent of aan het opschieten met de maximale snelheid van 23 knopen.

 De nieuwe Magellano 66 wordt aangedreven door een paar MAN-motoren van 850 pk, is CE-categorie klasse A en wordt geleverd met een HTS-verklaring, waaruit blijkt dat hij is ontworpen volgens – en voldoet aan – strenge hoge technische normen.