Navis Yachting is bijzonder verheugd dat het Cannes Yachting Festival dit jaar weer gehouden zal worden. Na vorig jaar op het laatste moment afgelast te zijn, opent de mooiste boatshow in 2021 haar poorten weer voor een fantastisch event. 

Wij nodigen u van harte uit om deze mooie beurs te bezoeken en we zullen vertegenwoordigd zijn op de stands van Azimut Yachts en Sessa Marine.

De stand van Azimut Yachts kenmerkt zich doorgaans voor een zeer breed scala aan modellen en meerdere primeurs. Dit jaar onder meer de nieuwe Verve 42, Magellano 25 Metri, de splinternieuwe Azimut 53 Fly en de Azimut 37 Metri Trideck.

Sessa Marine brengt hier twee primeurs die we u graag tonen: de ultra sportieve Key Largo 40 met maar liefst 3x 425pk Yamaha motoren, goed voor een top van 55 knopen!

De Key Largo 40 is een blikvanger door haar sportieve uitstraling en agressieve karakter. Het model heeft een volledig nieuw ontworpen romp die borg staat voor maximale prestaties bij een gering verbruik. 

Om op unieke wijze van de zee te kunnen genieten, is de cockpit voorzien van twee elektro-hydraulische zijterrassen, die de gasten een nog groter en leefbare ruimte garanderen, direct in contact met de zee.

Daarnaast maakt de compleet nieuwe Sessa C47 Hardtop haar opwachting.

Met haar drie volwaardige tweepersoons hutten, een compleet uitgeruste ‘galley up” en schitterende schuifpui met klapraam is ze ideaal voor alle weers omstandigheden. 

Wij zullen u tussen 7 en 12 september graag ontvangen, begeleiden en uitgebreid adviseren teneinde een passend jacht te vinden. Met deze twee topmerken zult u beslist het juiste model kunnen ontdekken.

Een unieke kans om zoveel prachtige jachten bij elkaar te hebben en te vergelijken.

Neem gerust contact met ons op om een datum en ​​bezoektijd te reserveren, dit voorkomt tijdverlies bij inschrijving aan de balie en kunt u snel door ons ontvangen worden.