Yachting Gala XI – La festa del Borgo

De Azimut/Benetti Group koos in 2018 de streek Puglia voor de elfde editie van het exclusieve Yachting Gala. Een werkelijk fantastisch event waar jachteigenaren twee dagen lang het beste uit het Italië werd aangeboden in de unieke, bruisende, kleurvolle en smaakvolle setting van deze prachtige streek in Italië.

Vrijdagavond had men vanaf de cocktailparty op het schitterende Monopoli’s Castello Carlo V een prachtig overzicht op bijna het gehele Azimut Yachts gamma, afgemeerd in het pittoreske haventje, welk voor het weekend omgetoverd was tot een bruisend Yachting Gala. De nieuwe Azimut S6 werd aan dit selecte gezelschap tentoongesteld, een speciale primeur!

Veel lof ontving de lunch, gesitueerd in het oude centrum van het plaatsje. Smaken, geuren en kleuren en gastheerschap zoals men dat alleen in het land van de laars kent: ongeevenaard… Een waar feest!

Het diner vond plaats in het prestigieuze Borgo Egnazia en was een sensatie tot in de late uurtjes… Onze dank gaat uit naar Pugliapromozione die, in samenwerking met het team van Azimut/Benetti, een fantastisch en onvergetelijk weekend heeft aangeboden.